Колодій взяв участь у святкуванні Дня захисника України

Сьогодні, 13 жовтня, у Музеї визвольної боротьби України пройшли урочистості з нагоди Дня захисника України, організовані Повітряним командуванням "Захід". Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ЛОР.

У заходах взяв участь голова Львівської обласної ради Петро Колодій.

Вітаючи присутніх з прийдешнім святом, Петро Колодій зазначив, що Львівська обласна рада своїми зверненнями до центральних органів доклалася до вшанування українських військових саме в цей день – День Покрови Пресвятої Богородиці, яка була покровителькою і українських козаків, і Української повстанської армії.

Бажаючи військовикам міцного здоров'я та довгих років життя, Петро Колодій розповів присутнім, що цими вихідними вітав зі 100-річчям та 93-річчям вояків УПА: "У розмові з цими людьми я зрозумів секрет їхнього довголіття. Вони не шкодували свого життя для України, і Господь за те дарував їм таке довге життя", - зазначив очільник області.

Кращим військовослужбовцям голова обласної ради вручив Грамоти Львівської обласної ради та цінні подарунки.

Під час урочистостей командир повітряного командування "Захід" генерал-майор В'ячеслав Шамко вручив ряду військових державні нагороди та відзнаки.

У рамках заходів з відзначення Дня захисника України полковник Ігор Чікін передав дирекції музею нові експонати, привезені учасниками бойових дій зі Сходу України.

"Дякую вам за експонати. Ми покажемо в наших залах правдиву історію бойових дій на Сході України", - зазначив директор музею визвольної боротьби Володимир Бойко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: