Новороздільська міська комісія отримала новий склад

Вчора, 12 жовтня Центральна виборча комісія сформувала новий склад Новороздільської міської виборчої комісії у чисельності 15 осіб. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба Львівської ОПОРИ.

Головою комісії призначено представника місцевої організації БПП Солідарність, заступником – від Об’єднання Самопоміч, а секретарем – від ПП “Народний Фронт. Варто зауважити, що жоден член новопризначеного складу комісії не має досвіду роботи у комісіях такого рівня. А вже сьогодні, на першому засіданні, Новороздільська міська виборча комісія Львівської області на виконання постанови Львівського окружного адміністративного суду від 4 жовтня 2015 року в справі № 813/5670/15 та постанови ЦВК №425 має вирішити питання щодо реєстрації кандидатів у депутати в багатомандатному виборчому окрузі, висунутих Новороздільською міською організацією Політичної партії “КОНКРЕТНИХ СПРАВ”.

Нагадаємо, 9 жовтня Центральна виборча комісія  встановила факт одноразового грубого порушення Новороздільською міською виборчою комісією Львівської області вимог Конституції України та законів України та достроково припинила повноваження усього складу Новороздільської  міської виборчої комісії Львівської області. Відповідно до ст. 29 ЗУ “Про місцеві вибори”, повноваження усього складу територіальної, дільничної виборчої комісії можуть бути достроково припинені в установленому законом порядку виборчою комісією, яка сформувала (утворила) відповідну рішенням виборчої комісії вищого рівня з відповідних місцевих виборів або рішенням суду в разі одноразового грубого порушення чи систематичного порушення комісією Конституції України, цього та інших законів України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: