У Львові оберуть кращого кондитера-аматора 2015 року

Цієї п’ятниці, 16 жовтня, у Львівському палаці мистецтв (вул. Коперника, 17) змагатимуться за звання кращого кондитера-аматора. Вже вп’яте у рамках свята відбудеться Чемпіонат кондитерів – аматорів.  

«Ця подія створена для тих, хто цікавиться кондитерським мистецтвом, шукає натхнення та поштовх для розвитку. Цього року за звання кращого кондитера-аматора змагатимуться 8 учасників», - зазначив Андрій Сидор, директор Національного Свята Шоколаду.

Учасники чемпіонату будуть презентувати заздалегідь приготований десерт, обов’язковою складовою якого є шоколад. Готові вироби оцінюватиме суддівська колегія, до складу якої входитиме 3 експерти кондитерської майстерності. Судді оцінюватимуть унікальність рецептури, особливість подачі десерту, історію учасника. Після презентації готових виробів, приготованих вдома, суддівська колегія обере чотирьох учасників, які боротимуться за перемогу у фіналі Чемпіонату - готуватимуть десерт безпосередньо під час Чемпіонату. Який саме це десерт – поки таємниця.

Учасникам будуть виставляти оцінки за відповідність рецепту, чистоту робочого місця, вміння працювати з інвентарем, декорування десерту, смакові якості та креативність. Переможець отримає почесне звання Кращого кондитера-аматора 2015 року та цінні призи.

Чемпіонат кондитерів-аматорів проводиться з метою популяризації кондитерського мистецтва в Україні, створення платформи для обміну досвідом та знаннями, розвитку та експериментів.

Стратегічним партнером Чемпіонату виступає - DGF InternationalCulinaryConcept.

Спеціальний партнер - DGF InternationalCulinarySchool.

Партнер чемпіонату - ТМ BISCOTTI. Технічний партнер - Kenwood.

Організатор фестивалю: компанія «ДікАрт». Сайт: shokolad.lviv.ua.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: