На Львівщині стартує ЧУ серед майстрів кульової стрільби

Упродовж 21-27 жовтня 2015 року на спортивно-стрілецькому комплексі навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України триватиме відкритий чемпіонат України зі стрільби кульової у вправах з пневматичної зброї. Про це Дивись Інфо повідомила заступник начальника управління молоді і спорту ЛОДА Оксана Вацеба.

Цей представницький спортивний захід проводиться Міністерством молоді та спорту України за вагомого сприяння Львівської обласної державної адміністрації, Федерації стрільби України та Львівської обласної федерації стрілецького спорту.

Ці змагання є одним з етапів відбору кандидатів до складу національної збірної команди України, що братиме участь в подальшій підготовці до відбіркових змагань та боротьбі за право участі у чемпіонаті Європи зі стрільби кульової у вправах з пневматичної зброї (22-28 лютого 2016 року, м. Дьор, Угорщина).

Цьогоріч у змаганнях очікується участь понад 200 кращих спортсменів країни, що представлятимуть збірні команди 15 областей України та м.Київ.

Чемпіонат у Львові триватиме до 27 жовтня 2015 року. Початок змагань щоденно о 10 00год.

 

Владлен Новаковський - старший тренер збірних команд України з олімпійських видів спорту у Львівській області

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: