На дороги цьогоріч витратять понад 170 мільйонів гривень з обласного бюджету

За кошти обласного бюджету на Львівщині відремонтують доріг на 173,5 млн грн. Саме таку суму витратять у 2015 році на будівництво, ремонт і експлуатацію мережі автомобільних шляхів загального користування.

Про це розповіла начальник відділу дорожнього господарства департаменту розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та паливно-енергетичного комплексу ОДА Надія Ситник.

Зокрема, станом на сьогодні завершено ремонт на 48-ми ділянках доріг місцевого значення. Вартість цих робіт становила 136,2 млн грн. Вже до кінця року дорожники відновлять асфальтного покриття ще на 37,3 млн грн, враховуючи кошти (16,5 млн грн), зекономлені під час державних закупівель.

"Окрім цього, в обласному бюджеті передбачено ще 11,6 мільйонів гривень на автомобільні дороги комунальної власності, за які планують заасфальтувати 42-і вулиці. Зокрема, у населених пунктах вже відремонтовано 35 ділянок на понад 8 мільйонів гривень. Ремонтні роботи також планують завершити до кінця року", - зазначила Надія Ситник.

Окремо додамо, що завдяки співфінансуванню з місцевих бюджетів на ремонт доріг цьогоріч також вдалось додатково залучити 9,2 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: