У Києві, Харкові, Одесі та Львові кандидатам у мери влаштують дебати

Телеканал "UA: Перший" покаже теледебати кандидатів у мери Києва, Харкова, Одеси й Львова, які пройдуть у другий тур виборів мера на місцевих виборах 25 жовтня.

Про це повідомляється на сайті каналу.

Напередодні другого туру виборів кандидати у мери Харкова, Одеси, Львова та Києва будуть обговорювати публічно нагальні проблеми цих міст між собою та з виборцями.

Точний графік проведення дебатів складуть після голосування 25 жовтня. Орієнтовний виглядає так: Харків – 2 листопада, Одеса – 4 листопада, Львів – 5 листопада, Київ – 6 листопада.

"Національні дебати" між кандидатами на посади міських голів складатимуться з п’яти раундів.

У першому раунді – "Перша спроба" – кандидати ставитимуть запитання одне одному.

Другий раунд називатиметься "Комунальне господарство", і в ньому учасники відповідатимуть на два запитання від модераторів і ще на два – від аудиторії на знімальному майданчику та у соціальних мережах.

За аналогічним принципом проходитиме й третій раунд – "Безпека та розвиток міста". "Освіта, культура та спорт" - ось тематика четвертого раунду, де так само буде два запитання від модераторів і два – від аудиторії (в залі та в соцмережах).

П’ятий раунд називатиметься "Другий шанс", і в ньому учасники знову отримають змогу поставити запитання одне одному – по два від кожного.

Дебати проходитимуть у прямому ефірі, і кожен охочий зможе долучитися до обговорення. Можливість поставити своє запитання матиме аудиторія у студії та користувачі соціальних мереж, які стежитимуть за перебігом дискусії.

Модератори стежитимуть за тим, аби кандидати не уникали відповідей на запитання.

Транслюватимуть "Національні дебати" у вечірній прайм "UΛ:Перший" та місцеві канали відповідних областей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: