До Клубу Ділових Людей долучилося понад 800 учасників

Під час Львівського бізнес-вечора з нагоди 6-ї річниці Клубу Ділових Людей, оголосили про основні здобутки найбільшої в Україні бізнес-спільноти. Так, учасниками Клубу стало понад 800 підприємців, збільшилася кількість сервісів для розвитку бізнесу.

З часу минулорічного святкування річниці Клубу Ділових Людей кількість учасників спільноти зросла до 812 підприємців з надійною діловою репутацією. Протягом року Клуб організував 658 заходів, які відвідало більш як 12 тисяч людей. Активну діяльність розпочали дві філії Клубу – у Києві та Тернополі.

Окрім того, у Клубі започаткували нові сервіси – безкоштовне навчання менеджерів, проект «Треба підрядника», формат зустрічей «Business Networking Event», унікальний формат бізнес-комунікації «BC-Group».

Також Клуб Ділових Людей розпочав реалізацію масштабних грантових проектів, спрямованих на розвиток малого та середнього бізнесу. Першими проектами стали бізнес-інкубатор для переселенців «Новий відлік» та проект «Міграція для загального блага».

Ще один успішний проект Клубу, який реалізували нещодавно – Ресурсний центр бізнесу, директором якого став відомий підприємець Володимир Худо. Його завдання – розробка бізнес-планів та побудова бізнес-проектів, які зможуть інвестувати учасники бізнес-клубу.

Про діяльність звітували також учасники соціального проекту Клубу «Квиток до успіху». Цього року його представники організували масштабний інтеграційний табір для підлітків, збільшили кількість учасників до 165 та провели низку успішних проектів для розвитку та самореалізації підлітків.

Рік був знаковим і для освітнього проекту Клубу – Громадської Школи Бізнесу, діяльність якої визнали і підтвердили у York University (США). Школа удосконалила та оновила основні програми – коучингову програму MBS Make Business Successful, програму діагностики бізнесу Growing Pains, збільшила кількість учасників програми МВА Executive Management.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: