Галасюк розповів, що почне робити для Львова, якщо стане мером

Сьогодні, 20 жовтня, кандидат у мери Львова Віктор Галасюк представив свою візію розвитку європейського, повідомляє кореспондент Дивись.Інфо.

У планах кандидата на пост міського голови Львова від Радикальної партії Олега Ляшка три пріоритети: повна прозорість та підзвітність влади, прискорений економічний розвиток і соціальна орієнтація

За його словами, Львів має дуже багато проблем, і для їх вирішення потрібні реальні ресурси.

«Ми маємо всі можливості подвоїти і потроїти бюджет Львова, відкривши нові можливості та горизонти, скориставшись підприємницьким талантом львів’ян, щоб вони не були змушені тікати за кордон у пошуках кращої долі. Моїм пріоритетом, є суттєве підвищення добробуту містян шляхом залучення масштабних європейських інвестицій у виробництво, й повернення талановитих львів’ян на батьківщину. Якщо взяти рівень економіки Львові, то ми  побачимо наскільки сьогодні місто відстає Кракова, до прикладу. Середня зарплатня львів’янина 150 євро, у той час як краків’янин має майже 1 000 євро. Це тягне за собою відповідну картину із наповненням  міського бюджету: у Львові 152 мільйони євро, у Кракові – 967 мільйонів євро. До того ж місто втратило своє виробництво і підприємства, які давали робочі місця. У Кракові у 13 разів більше підприємств ніж у Львові», – сказав Віктор Галасюк.

Ключові пріоритети розвитку Львова для Радикальної партії і кандидата в мери Віктора Галасюка – це випереджаючий економічний розвиток міста, який створить можливості для збагачення львів’ян, забезпечення повної прозорості й підзвітності влади громаді, забезпечення прозорості реєстру майна і землі громади, повна прозорість надходжень і витрат міського бюджету і комунальних підприємства, електронне врядування, соціальна орієнтація, вирішення екологічних проблем – будівництво сміттєпереробного заводу і подолання проблеми смороду,  оптимізація транспортних проблем, зокрема збільшення чисельності комунального транспорту, запровадження електронного квитка, підвищення мінімальної заробітної плати до 3 тис. грн і пенсії – до 2 тис. грн, енергомодернізація, збільшення місць у дитячих садках, створення соціальних крамниць тощо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: