Колодій зустрів у Львові Героїв АТО, які повернулися з відпочинку в Греції

19 жовтня до Львова з відпочинку у Греції, який відбувся в рамках реалізації соціального мегапроекту «Мій тато захищає Україну!», повернулися наші Герої – учасники Антитерористичної операції. Разом з рідними, друзями та побратимами, зустрів захисників і голова Львівської обласної ради Петро Колодій.   Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ЛОР

Українські Герої, серед яких – Володимир Возний, Павло Мельський, Володимир Милимук, Михайло Васюта, а також дружина учасника АТО Неля Васюта, перебували на відпочинку в Греції з 24 вересня.

До хорошої ініціативи організувати такий прекрасний період відпочинку за кордоном долучилося багато людей. Серед них, зокрема, голова Львівської обласної ради Петро Колодій, волонтери Галина Трач та Наталія Єфіменко. Неабияку підтримку відчули наші захисники від представників української діаспори з Греції. Так, представники спільноти «Волонтерська допомога з Греції» максимально долучилися до того, щоби українські Герої, перебуваючи за кордоном, не лише відчули себе затишно та комфортно, але й повернулися додому з незабутніми позитивними враженнями!

Своїми ж враженнями від перебування хлопців у Греції поділилися також і представники спільноти «Волонтерська допомога з Греції». Зокрема, вони зазначають: «Ми вдячні всім, хто прийшов провести наших солдат, які поверталися на рідну українську землю. Вдячні всім, хто допоміг нам зорганізувати цей відпочинок. Дякуємо українцям з Лутракі, Патри та на острові Крит, місто Малеме, що подарували їм незабутні враження та емоції! Дякуємо і за цей захід, який організовано в спільній співпраці з львівським волонтером Галина Трач за сприяння голови Львівської обласної ради Петра Колодія в рамках проекту «Мій тато захищає Україну!», а також туристичній фірмі «Есперія Тревел» в особі п. Панайотіса Папарідаміса в Греції. Дякуємо всім! Дякуємо кожному!!!»

До слова, як вже було згадано вище, разом з нашими Героями на відпочинок до Греції поїхав захисник Володимир Милимук. Борючись за Українську державу, чоловік, на превеликий жаль, отримав травму, яка прикувала його до інвалідного візка. Одначе, завдяки невичерпній Божій любові, а також щирій допомозі українців з Греції, Володимир вже пройшов перший курс реабілітації під пильним наглядом грецького лікаря-реабілітолога. І вже на сьогодні чоловік почав відчувати ноги і навіть самостійно пересуватися.

Принагідно зазначимо, що вже через тиждень після своїх побратимів, Володимир Милимук повернеться в Україну, де його також чекає наступний реабілітаційний курс.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: