Павлів каже, що на вулиці Караджича влаштують оптимальний варіант облаштування заїзду до новобудов

Міські посадовці разом з мешканцями визначать оптимальний варіант облаштування заїзду до новобудов на вул. Караджича. Відповідну зустріч заплановано провести у п’ятницю, 25 жовтня на розі вул.Караджича-Головатого. Про це повідомила прес-служба ЛМР

Нагадаємо, при будівництві будинків на вул.Караджича забудовник не облаштував заїзд до них. Мешканці новобудов користувалися вул.Баштанною, однак зараз жителі цієї вулиці заблокували проїзд по ній, оскільки дорога прокладена впритул до будинку і це створює незручності його мешканцям.

«На початку 2006 року була виділена ділянка на території навчального закладу на вул.Караджича. Ця територія передбачала спортивно-відпочинкову функцію для унікального фізико-математичного ліцею-інтернату, де не тільки навчаються, а й проживають учні. Територія здавалась для когось завеликою і була дана згода на забудову житлових будинків. Зрозуміло, що будівництво житлових будинків на території навчального закладу – це вже конфлікт. На жаль, були прийняті в сесійній залі такі рішення. Тепер ми маємо знаходити вихід з ситуації, щоб забезпечити пішохідно-транспортну доступність до цих будинків повноцінно і не заважати проживанню дітей в гуртожитку. Це раз. По друге, не створювати конфліктну ситуацію з малоповерховою забудовою, яка обслуговується вул.Баштанною зі сторони вул.Любінської. Ми маємо зараз конфлікт інтересів між новозбудованим будинками та тими, які були збудовані давно, і навчальним закладом, який, як на мене, не раціонально розпорядився своїми земельними ресурсами.

Йдеться про квартал, обмежений вул.Головатого, Караджича, Баштанною, Любінською. Цей квартал формувався, коли зносили малоповерхову забудову в 60-х – 70-х рр., але до кінця не знесли, і зараз новітні забудови ввійшли досить брутально на територію навчального закладу», - зазначив директор департаменту містобудування Андрій Павлів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: