Тарас Пастух зрадив партію, яка його привела в політику, - Ольга Давид

Тарас Пастух зрадив партію, яка його привела в політику. Він так само буде поводитися і зі своїми виборцями. Таку заяву озвучила заступник голови Української народної партії Ольга Давид.

Про це повідомляє Дивись.Інфо з посиланням на сайт УНП.

“Йдеться про «політичне пристосуванство». Прикладом цього ганебного явища є безвідповідальна поведінка Тараса Пастуха. Він був обраний декілька разів депутатом Тернопільської обласної ради від Української Народної Партії (УНП). Згодом балотувався у народні депутати як самовисуванець, використавши організаційні та фінансові ресурси УНП. Та, пройшовши у парламент, за декілька місяців став членом «Самопомочі»”, - зазначила Ольга Давид.

На думку Ольги Давид, світ не знає прикладів, коли політики-пристосуванці успішно будували країну.

“Тарас Пастух протягом тривалого часу був членом Української Народної Партії і навіть перебував на посаді заступника голови партії, а коли для УНП настали складні часи, почав шукати легші шляхи для власного просування у політиці. Це справжня зрада побратимів - однопартійців. У світі ще не було прикладів, щоб зрадники побудували успішну країну. Якщо особа вчора зрадила партію, то нема гарантії, що завтра вона не зрадить інтересів своїх виборців”, - зазначила у своєму коментарі Ольга Давид.

Більше про проект "Дивись за кого голосуєш" - тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: