У Львівському УСБУ відбулися урочистості з нагоди Дня захисника України

В Управлінні Служби безпеки України у Львівській області відбулися урочистості до Дня захисника України. Військовослужбовців привітав начальник Управління Віктор Андрейчук та зачитав вітання Голови Служби безпеки України.

«На свободу українського народу та його землю зазіхає підступний ворог, якого не полишають імперські амбіції. Відсіч агресору стала суворим випробовуванням для країни, але ми гідно складаємо цей нелегкий іспит.

Це відбувається як на передовій в районі проведення АТО, так й у лише умовно «тилових» областях, куди намагаються проникнути керовані ззовні терористи і диверсанти. Повсюди ворогу мужньо протистоять наші ровесники, побратими, колеги.

Імена цих героїв сучасності вже занесені в пантеон української слави та звитяги поруч із учасниками визвольних змагань, солдатами всіх армій – переможців нацизму у Другій світовій війні та іншими, часто безіменними поборниками правди і свободи, якими завжди славилась Українська земля.

Ми віддаємо шану загиблим і вклоняємося живим».

З нагоди свята біля каплиці, що розташована території Управління, відбувся душпастирський молебень до Пресвятої Богородиці за мир в незалежній Україні та духовну опіку наших захисників.

Співробітників УСБУ привітали також представники громадськості Львівщини, волонтери. Вони нагородили військовослужбовців, що були задіяні в проведенні антитерористичної операції, власним пам’ятним знаком «За вагомий внесок у збереження української держави». З благословенням від духовенства за «Жертовність і любов до України» вручено церковні нагороди.

Представники Управління поклали квіти до пам’ятників борцям за незалежність України, до місць поховання загиблих учасників Революції Гідності та учасників антитерористичної операції.

Прес-служба УСБУ у Львівській області

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: