Червоноградську ЦОФ доводять до банкрутства

Чергове підприємство Львівщини опинилось під загрозою штучного банкрутства. Єдина в Західній Україні Червоноградська центральна збагачувальна фабрика ПАТ «Львівська вугільна компанія», в якій державна частка становить більше 37%, може піти з молотка за безцінь. Працівники підприємства, яким увірвався терпець, забили на сполох та звернулись за допомогою до «Правого сектора» Львівщини.
Так, скаржаться люди, їм вже п’ять місяців не виплачують заробітну платню, а саме підприємство потроху розкрадають. Станом на сьогодні сума заборгованості становить 16 мільйонів гривень. Це тим паче критично, що на підприємстві працює 1100 осіб, яким треба утримувати свої сім’ї.
Працівники ЦОФ кажуть, що їхню фабрику умисно доводять до банкрутства з тим, аби потім віддати в чиїсь руки за безцінь.
«Правий сектор» не дозволить штучно руйнувати підприємство і позбавляти роботи більше тисячі людей. З цього приводу вже проведено робочу зустріч із головою Львівської облради Петром Колодієм. Відповідні звернення з вимогою притягнути до відповідальності винних у заборгованості та розкраданні майна, вже направлено голові ЛОДА, в СБУ та МВС.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: