На Львівщині чоловік поцілив у підлітка з пневматичної зброї

У Бориславі працівник міськвідділу внутрішніх справ затримав на одній із вулиць раніше судимого 19-річного місцевого мешканця, який підозрюється у скоєнні низки злочинів. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба міліції Львівщини

Маючи намір втекти, зловмисник схопив цеглину і кинув її у голову правоохоронця. Однак офіцер міліції своєчасно зреагував та відбив цеглину рукою. Застосувавши прийом рукопашного бою, правоохоронець затримав зловмисника.

На виклик прибули оперативники, які доставили затриманого до Бориславського МВ. А травмований правоохоронець звернувся до центральної міської лікарні.

За цим фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.345 Кримінального кодексу України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Його вчинення карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Зловмисникові обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

«Слід зазначити, що мешканець Борислава обґрунтовано підозрюється у скоєнні щонайменше трьох крадіжок. За фактами їх вчинення було відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Йому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років», - повідомив начальник Бориславського міськвідділу міліції підполковник міліції Мирон Карапата.

Матеріали, зібрані працівниками міліції були скеровані до міського суду. Оскільки юнак намагався уникнути відповідальності і на засідання не з’являвся, 15 жовтня суддя постановив доставити обвинувачуваного до суду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: