На Погулянці відбудеться туристичний фестиваль «Володарі стихій»

В суботу, 24 жовтня, з 11:00 до 16:00 год. на території Центру творчості дітей та юнацтва Галичини (парк «Погулянка», вул. Вахнянина, 29) туристсько-спортивний клуб «Манівці» проведе туристичний міні-фестиваль «Володарі стихій!». Захід проводиться для дітей сиріт, дітей-переселенців та дітей, чиї батьки захищають незалежність України на передовій.

«Очікуємо, що у святі візьме участь 50-100 дітей віком 10-15 років зі Львова та області. На юних учасників чекатимуть спортивно-ігрові та туристичні конкурси: скеледром, водний туризм, смуга перешкод паркур, бігбол (волейбол 2-метровим м’ячем), поєдинки сумо та бої на купинах, а також смачний обід.

Усе, що потрібно для участі - гарний настрій та змінний одяг і взуття.

Якщо вам виповнилось 16 років і ви бажаєте допомогти у ролі волонтерів-помічників на етапах - будемо раді допомозі. Усіх охочих запрошуємо у якості глядачів та групи підтримки», - зазначають організатори.

Зголоситись до участі або допомоги можна за тел. 0979185132 (Тарас) або написавши на електронну скриньку [email protected]

За підтримки: Служби у справах дітей Львівської ОДА, Організації «КримSOS» та Управління Верховного комісара ООН у справах біженців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: