Садовий вручив подяки водіям

У Львові відзначають День працівників автомобільного транспорту і дорожнього господарства. Міський голова Андрій Садовий привітав представників сфери з професійним святом. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ЛМР

«Я б хотів, щоб наш Львів був для людей, які за кермом, ідеальним. Колись символом бездоріжжя у Львові була вул. Городоцька, сьогодні ж там значно краще. І для мене важливо, щоб наступного року ми привели до пуття вулиці Шевченка, Бандери, Київську, щоб львівські дороги були ідеальними, як у всіх нормальних європейських столицях. Це та річ, яку ми мусимо зробити.

Друга річ: важливо, щоб ми мали найкращий транспорт, і щоб він вироблявся у Львові. Важливо, щоб робочі місця та податки були тут, і щоб усі наші львів’яни, коли говорять про транспорт, казали, що такого сервісу, поваги і чіткого дотримання графіку нема ніде у світі», – зазначив Андрій Садовий.

Опісля міський голова вручив подяки за сумлінне виконання службових обов’язків: водію автобуса ТзОВ «Міра і К» Гудзю Василю Борисовичу, водію автобуса ПАТ «Львівське АТП-14630» Карпі Івану Івановичу та водію автобуса ЛК АТП № 1 Муцаку Михайлу Львовичу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: