Жукровський дозволив Рожнятовському повикидати поганих працівників юстиції через вікна

Найгіршу службу юстиції у Львівській області очолив Андрій Рожнятовський.

Про це сьогодні, 22 жовтня, під час прес-конференції на тему «Скільки коштують посади в органах юстиціі?», яка відбулася у Львівському прес-клубі, повідомив начальник головного територіального управління юстиції у Львівській області Ярослав Жукровський.

- Він пройшов конкурс, пройшов стажування і минулого тижня призначений заступником начальника і виконувачем обов’язків начальника Франківського відділу виконавчої служби Львова, - каже Ярослав Жукровський.

За його словами, він запропонував Андрієві Рожнятовському зробити цей відділ пілотно-показовим відділом у Львівській області. Йому дозволено звільняти всіх працівників, якщо в цьому є потреба. І набрати тих, хто буде працювати, забезпечувати виконання судових рішень та нормальне ставлення до людей.

- До моменту, поки ми не знайдемо нового начальника, я сказав: «Андрію Миколайовичу, маєте перевернути з ніг на голову виконавчу службу. Люди будуть скаржитися, я буду розуміти, що ви не на своєму місці. Якщо маєте бачення, що окремих виконавців треба через вікна викидати – я вам дозволяю", - каже начальник обласної юстиції.

За словами Ярослава Жукровського, попереднього начальника звільняли дуже довго і важко.- Попереднього начальника цієї служби пана Солтиса я звільнив. Він довго ховася від мене по лікарняних, оскаржував догани, які я накладав. Але я відстояв свою позицію, і людина, яка займалася пияцтвом і дурницями на роботі, пішов у центр зайнятості, шукати кращої долі, - каже він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: