У Львові відбувся круглий стіл, присвячений протидії корупції

22 жовтня у готелі “Таурус” відбувся круглий стіл на тему “Механізми співпраці громадських організацій та місцевих органів державної влади у боротьбі з корупцією”, який був організований Громадською організацією “Європейський діалог”.

Повідомили Дивись.Інфо організатори заходу.

Участь в цьому заході взяли не лише представники інститутів громадянського суспільства, які активно працюють у напрямку протидії та запобіганню корупції, а й працівники органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.

Учасники круглого столу намагалися знайти відповіді на питання які антикорупційні механізми співпраці органів влади з інститутами громадянського суспільства передбачені у чинному законодавстві України, які ще механізми співпраці з органами влади хочуть отримати інститути громадянського суспільства в питанні боротьби з корупцією та що потрібно зробити для того, щоб боротьба з корупцією стала спільною справою органів влади та громадянського суспільства?

За підсумками обговорення цих питань будуть напрацьовані та оприлюднені методичні рекомендації щодо налагодження співпраці між органами влади та громадянським суспільством у питанні протидії та запобіганню корупції.

Довідково. Круглий стіл “Механізми співпраці громадських організацій та місцевих органів державної влади у боротьбі з корупцією” відбувся у рамках проекту «Запобігання корупції у діяльності органів державної влади» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні, який реалізовується Громадською організацією “Європейський діалог”.

DSC_00032

DSC_0060

DSC_00511

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: