У Львові відремонтували центр соціального обслуговування пенсіонерів

Львів соціальний. Цього року управління соціального захисту ЛМР провело капітальний ремонт приміщень Львівського міського територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян і капітальний ремонт приміщень Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

«Здорове сильне місто завжди знаходить можливість не лише дбати про розвиток, але й про тих, кому важко і хто з тих чи інших причин не в стані подбати про себе сам. Львів’яни здатні до співпереживання і взаємної підтримки, що показали події останніх років. Завдання міста – організувати таку допомогу на постійній основі, скоординувати численні громадські та волонтерські організації. З 2006 року в соціальній сфері міська влада зробила ставку на залучення громадських організацій до соціальної роботи. Це загальноєвропейська практика. Досвід показує, що віддані своїй справі активісти, коли їм ще й надати певну допомогу з бюджету, здатні робити цю справу значно ефективніше і з більшим натхненням, ніж звичайні чиновники», - розповідає міський голова Львова Андрій Садовий.

Капітальний ремонт приміщень Львівського міського територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян (вул. С. Петлюри, 29) обійшовся місту у 93,437 тис. грн.

Вартість капітального ремонту приміщень Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (вул. Мендєлєєва, 8) – 200 000 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: