Ветерани дзюдо Львівщини успішно виступили у Дніпропетровську

Нещодавно у м. Дніпропетровську (спортивний комплекс СДЮСШОР №6) завершилися фінальні змагання з дзюдо за програмою VI Всеукраїнських ігор ветеранів спорту пам’яті Михайла Макаровича Баки. Про це Дивись Інфо повідомила заступник начальника управління молоді і спорту ЛОДА Оксана Вацеба.
Загалом у змаганнях взяли участь команди з 13 областей України (в т.ч. Львівська обл.), а також команда з м. Тбілісі (Грузія).
Варто відзначити, що у Іграх пам’яті М.М. Баки взяли участь чимало колишніх уславлених чемпіонів та призерів світу та Європи, але особливим гостем та учасником змагань став відомий грузинський дзюдоїст Нестор Хергіані – срібний призер Олімпійських ігор 2004 року, дворазовий призер чемпіонатів світу, дворазовий призер чемпіонатів Європи (1998 р. та 2003 р.) та семикратний бронзовий призер чемпіонатів Європи, який виступав у ваговій категорії 60 кг.
Команду Львівської області представляли 4 ветерани спорту:
1. Головко Вадим (1964 р.н.)
2. Скиба Степан (1956 р.н.)
3. Карандюк Олег (1969 р.н.)
4. Яйко Ярослав (1967 р.н.)
Відтак, Головко Вадим виборов золоту медаль у віковій категорії М5, вагова категорія 60 кг, Скиба Степан також здобув золоту медаль у віковій категорії М6, вагова категорія +100 кг. Карандюк Олег та Яйко Ярослав посіли 5-і місця у відповідних кваліфікаційних групах.
Таким чином, спортсменам Львівщини вдалося вибороти 3 загальнокомандне місце, поступившись господарям змагань, команді Дніпропетровської області (18 золотих, 7 срібних, 7 бронзових медалей) та збірній команді Одеської області (2 золотих, 1 срібних, 1 бронзова медалей).
Отож, вітаємо наших спортсменів з успішним виступом на всеукраїнській арені та бажаємо в подальшому лише перемог!

Ольга Козій, Львівський обласний центр “Спорт для всіх”

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: