На одній з Львівських дільниць зафіксовано необліковані бюлетені

Сьогодні, 25 жовтня, на дільниці № 462062, що на вул. Володимира Великого, 12 членами комісії зафіксовано необліковані бюлетені. Їх виявили після повторного перерахунку виборчих бланків, на якому наполягали спостерігачі дільниці після того як побачили надірваний пакет.

Про це повідомляє прес-служба «Громадського руху «Народний контроль»

«У нас сьогодні зранку спостерігачі наполягли на перерахунку голосів. Бо було пошкоджено пакет у якому знаходяться бюлетені. Ми запаковували бюлетені у грошовий сейф, котрий дуже маленький. Він не пристосований під їх зберігання тому, коли витягували, то пошкоджувалося упакування», – каже голова ДВК Ольга Чуба.

Спочатку членами ДВК було зафіксовано нестачу у 150 бюлетенів. Втім, після повторного перерахунку стало зрозуміло, що виборчих бланків є на декілька сотень більше аніж зафіксовано у акті розбіжностей, складеному виборчою комісією у п’ятницю, 23 жовтня. У зв’язку з цим голосування на даній виборчій дільниці відкрилося із запізненням у 30 хв.

Офіційні спостерігачі від партії «Громадський рух «Народний контроль» уже оформляють акти про порушення.

Додамо, майже усі виборчі дільниці у місті Львові відкрились вчасно і працюють. Однак, зафіксовано поодинокі випадки коли виборчі дільниці відкрилися із запізненням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: