Садовий виправдовується за вплив на виборців у день голосування

Міський голова Львова Андрій Садовий на своїй сторінці у Фейсбуці розповів, що думає про нинішнє інтерв'ю на львівському обласному радіо. Про це пише Дивись Інфо

"У мене протягом тижня брали десятки коментарів. В одному з них для щотижневої підсумкової програми на Обласному радіо питали про те, коли закінчать трамвай на Сихів, коли збудують будинки для воїнів АТО і так далі. В цьому інтерв’ю я також закликав львів’ян йти на вибори, не марнувати свій голос. Те, що цей коментар вийшов у неділю, мабуть, неправильно. Там точно немає жодної агітації, жодного порушення закону, але для того, аби не виникало зайвих питань, його, очевидно, не варто було випускати в неділю", - йдеться у повідомленні Садового.

"Якщо особи, уповноважені контролювати виборчий процес побачать в цьому порушення ми готові відповідати по закону. Я б також просив відповідні органи зреагувати на те, що інші партії масово залишили агітацію на об’єктах зовнішньої реклами", - написав Садовий.

Нагадаю, у КВУ зафіксували  те, що 25 жовтня приблизно о 8 годині ранку була  програма з Андрієм Садовим на львівському обласному радіо.

https://www.facebook.com/andriy.sadovyi/posts/1003523009687254

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: