Таке враження, що сьогодні ми обираємо 138 президентів, - Посипанко

Політичні проекти займаються популізмом, демагогією та перекручуванням дійсності. Про це під час марафону у Львівському прес-клубі заявив експерт Дмитро Посипанко, передає кореспондент Дивись Інфо

Посипанко наголосив, що складається враження, що в Україні сьогодні проводяться парламентські вибори.

"Лозунги за боротьбу у парламент, а не на місцеві вибори. Мені дуже цікаво, як депутати у місцевих радах будуть змінювати тарифи чи будувати контрактну армію", - сказав Посипанко.

Він додав, що така виборча кампанія є дуже дивною: "Це дуже дивно, адже вся Львівська область була заклеєна такими білбордами".

Також експерт відзначив: "Ніхто із державних службовців не взяв відпустку. Не взяли і журналісти. А навіть якщо і взяли, то і далі агітували у робочий час".

Він додав, що усі кандидати мають виборців за звичайний електорат.

"Люди балотуються без розуміння того, що вони будуть робити. Усі говорять загальними фразами, повторюю фрази із білбордів. А білборди без вихідних даних. Якщо ми вже декларуємо європейськість, то повинні вказувати і вихідні дані – скільки надруковано і за які кошти. Таке враження, що ми обираємо 138 президентів і 230 партій у Раду", - наголосив експерт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: