У Синютки заперечили інформацію про зрив виборів

Інформація про зрив виборів на виборчій дільниці №461672 у селі Вороблячин Яворівського району не відповідає дійсності. Про це повідомив голова Яроворівської районної державної адміністрації Орест Грип.

"Сьогодні у ЗМІ з’явилась інформація про те, що у селі Вороблячин вибори до районної ради не проводяться через помилку в надрукованих бюлетенях, - зазначив Орест Гнип. - Це не так. Рівно о 8:00  виборчу дільницю відкрили для голосування і дільнична виборча комісія розпочала свою роботу. Станом на 12:00 неділі на дільниці уже проголосувало 22 виборці із 442 зареєстрованих у списку".

За словами Ореста Гнипа, помилки у бюлетенях таки були: напередодні виборів бюлетені до районної ради передруковували, оскільки виявили помилку в імені кандидата. Втім, у нових бюлетенях знову виявлено помилку – вказано неправильний номер дільниці. Проте дільнична виборча комісія прийняла постанову №6 від 25 жовтня 2015 року, якою визнала помилку в бюлетенях технічною, а виборчі бюлетені для голосування до районної ради дійсними.

Нагадаємо, що під час місцевих виборів на Львівщині оберуть майже 10 тисяч депутатів та голів місцевих рад. До Львівської обласної ради оберуть 84 депутати. У 20-ти районних радах Львівщини засідатиме 734 обранці. До 9-ти міських рад міст обласного значення оберуть 312 депутатів. У міських радах міст районного значення, а їх є 34, налічується 800 депутатських місць. Крім цього, оберуть 44 голів міст та 666 селищних та сільських голів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: