Німецькі спеціалісти займуться перепідготовкою робітничих кадрів

На Львівщину приїдуть представники німецьких організацій, які займаються підготовкою і перепідготовкою робітничих кадрів для підприємств Німеччини.

Як пояснив заступник голови Львівської облдержадміністрації Юрій Підлісний, фахівці приїхали в Україну на запрошення німецьких фірм, які працюють тут і зіткнулися з проблемою браку кваліфікованих робітників.

"У Німеччині такі організації є своєрідною зв'язковою ланкою між виробниками, освітянами та центрами зайнятості, - зазначив Юрій Підлісний. - Вони аналізують потреби німецьких підприємств щодо підготовки чи перепідготовки робітничих кадрів і допомагають у вирішенні їхніх проблем з персоналом. На Львівщині фахівці поділяться власним досвідом і продемонструють німецьку модель, яка успішно працює уже багато років. Німеччина є індустріальною країною, яка дуже динамічно розвивається, тому у них часто з'являється необхідність перепрофілювання робітників".

Німецькі спеціалісти організують курси для підготовки робітничих кадрів у тісній співпраці з профтехосвітою, місцевими підприємствами та центром зайнятості.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: