Синютка закликає членів ДВК не допустити фальсифікацій при підрахунку голосів

Голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка звертається до членів дільничних виборчих комісій з приводу оперативного завершення процесу підрахунку голосів і здачі протоколів.

"Виборчкоми не повинні зволікати у цьому процесі, - наголосив Олег Синютка. - Затягування з підрахунком голосів та здачею протоколів викликає у людей підозри щодо можливих підтасовок та фальсифікацій. Я би не хотів, щоб таким чином члени ДВК зіпсували позитивні результати дня голосування, коли Львівщину ставлять у приклад щодо організації процесу демократичного волевиявлення.

Наголошую на тому, що ми повинні просто і чесно порахувати і зафіксувати ті голоси, які люди віддали за своїх кандидатів. Нам потрібно все зробити для того, щоб не зіпсувати враження людей від виборчого дня і не давати їм підстав для розчарування владою. Це дозволить уникнути підозр у "нечистому" підрахунку голосів і нехтуванні волевиявленням виборців".

На даний час триває підведення результатів голосування на місцевих виборах. Станом на 12:00 год 27 жовтня на Львівщині вже опрацьовано 96,75 % протоколів виборчих комісій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: