У Львові пройде ІІІ Міжнародний фестиваль-конкурс хореографічних та вокально-хореографічних колективів

З 30 жовтня по 2 листопада Львів приймає ІІІ Міжнародний фестиваль-конкурс хореографічних та вокально-хореографічних колективів. Протягом трьох днів близько 2000 виконавців з України та Європи виступатимуть у Львівському державному палаці учнівської молоді на вул.Петрушевича, а 2 листопада відбудеться гала-концерт у театрі ім. Марії Заньковецької. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ЛМР.

За словами організаторів, мета фестивалю – популяризація традиційної культурної спадщини, зміцнення міжнародних контактів і культурних зв’язків, обмін знаннями, культурними та народними традиціями й досвідом.

У програмі: фестиваль-конкурс та гала-концерт, марш-парад, благодійні виїзні концерти, майстер-класи з хореографії, екскурсії.

Програма заходів

ІII Міжнародний фестиваль - конкурс хореографічних

та вокально-хореографічних колективів

30/10/15 п'ятниця

10.00 початок параду, хода до пл. Ринок. Привітання учасників членами журі від України та Македонії. Співочий захід, виконує львівський муніципальний хор “Гомін”.

16.00 — 20.00 Конкурсні виступи. Місце проведення: пл. Петрушевича, 2, Львівський державний палац культури учнівської молоді

21.00 Технічні збори, організаційні питання, запис на майстер класи, запис на дискотеку для дітей, фуршет ДЛЯ КЕРІВНИКІВ.

31/10/15 субота - 01/11/15 неділя

10.00 — 20.00 Конкурсні виступи. Екскурсії по Львову, замки Золотої підкови, Жовква, Крехівський монастир

20.00 - Обговорення з журі - “круглий стіл”. Члени журі не зобов'язані повідомляти оцінки та присвоєне колективу місце до Гала-концерту. У процесі обговорення члени журі вказують на помилки, відзначають сильні сторони, висловлюють свої побажання.

02/11/15 понеділок

Майстер-класи

Майстер клас латиноамериканська програма – уточнюється. Проводить: Шіт Тарас Романович. Віце-президент Української ради танцю, в минулому п’ятиразовий чемпіон України серед професіоналів з латиноамериканського шоу. Заслужений діяч естрадного мистецтва України, доцент кафедри режисури та хореографії факультету культури та мистецтва Львівського національного університету ім.І.Франка

Майстер клас класичний та дуетно-класичний танець. Майстер-клас від одного з з найвідоміших українських фахівців в галузі класичного та дуетно-класичного танцю українського артиста балету, соліста Національної опери України, педагога, заслуженого артиста України Дмитра Клявіна

Майстер клас народна хореографія. Проводить: Копильчак Олег Петрович, голова циклової комісії хореографічних дисциплін Львівського державного училища культури і мистецтв, керівник ансамблю народного танцю, викладач вищої категорії

Майстер клас сучасна хореографія - джаз танець. Проводить: Плахотнюк Олександр Анатолійович, Заслужений діяч естрадного мистецтва України, доцент кафедри режисури та хореографії Львівського національного уніферситету ім.Івана Франка, Лауреат всеукраїнських та міжнародних конкурсів сучасного хореографічного мистецтва

Майстер клас латвійський танок «Говю казакс». Проводить: викладач народної хореографії Івіта Леява-Маіоре (Латвія), керівник народного танцювального колективу «Тracis»

Гала концерт

02.11.15

14.00 - 17.00 Гала — концерт. Нагородження переможців. Місце проведення: Національний академічний український драматичний театр ім. М. Занковецької.

19.00-20.30 У рамках фестивалю “Самоцвіти” відбудеться Прем'єра   володарів Гран Прі Всеукраїнського фестивалю-конкурсу “Самоцвіти” 2014 року - Театру танцю «Фієста», м.Богородчани.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: