У Львові відбудеться благодійний концерт на підтримку важкохворих дітей

У неділю, 8 листопада, на Roksolana Red Nose Day Afterparty  з благодійним концертом на підтримку важкохворих дітей виступить талановита співачка Юлія Лорд. Благодійний концерт люб'язно прийматиме оновлена тераса ресторану “Partyfon” за підтримки генерального партнера вечірки ТЦ «Роксолана». Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ЛМР

Концерт стане одним з заходів Фестивалю добра «Червоні носики», які Всеукраїнський благодійний фонд «Запорука» третій рік поспіль проводить у Києві та Львові. Благодійний збір цьогорічного фестивалю організатори спрямують на придбання дороговартісного діагностичного обладнання – цитоцентрифуги – до лабораторії львівської дитячої лікарні (Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру).

Прототип фестивалю – світова ініціатива Red Nose Day. Її ідея – кошти виручені від продажу сотень, тисяч і мільйонів червоних носиків використовують на добрі справи. Фестиваль в Україні об’єднує багатьох благодійників: кожного, хто придбав носик, сувенірну продукцію, допоміг з їх поширенням, батьків з дітьми, які відвідали сімейне свято, майстрів-народних умільців, клоунів, аніматорів, волонтерів, представників дитячих закладів і послуг для дітей, спонсорів, партнерів, відомих особистостей.

«Цього року Roksolana Red Nose Day Afterparty стане фінальним акордом львівського сімейного свята червоних носиків, яке триватиме протягом недільного дня 8 листопада у Львівському палаці мистецтв. Ввечері ж дорослі зможуть одягти червоні носики, які отримають при вході на вечірку, розважитись, помилуватись приголомшливим виглядом нічного Львова і зробити добру справу. Ми сердечно дякуємо Юлії Лорд, яка вже вкотре з великою теплотою і радістю підтримує дітей, які борються з важкими недугами. За бажання підтримати Red Nose Day Ukraine зможе практично кожен», - зазначила керівник львівського представництва ВБФ «Запорука» Ярина Хомцій.

«Маленький носик – велике життя. Я з величезним ентузіазмом підтримую добру справу, яку творить фонд Запорука. Допомагати рятувати життя – висловлювати любов і вдячність світу. Без цього, чим би не займались, все було б несправжнім», - каже виконавиця.

Квитки можна придбати на www.gastroli.ua

Дізнатись більше інформації можна за посиланням:

www.zaporuka.org.ua

www.facebook.com/Zaporuka

www.facebook.com/rednosedayua

https://www.facebook.com/events/1088424827856694/

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: