У Львівському університеті стартує IХ Львівський соціологічний форум

«Сучасне українське суспільство: у пошуках нових форм солідарності»

30 жовтня 2015 року о 10.00 в Дзеркальній залі Львівського національного університету імені Івана Франка відбудеться відкриття IХ Міжнародного Львівського соціологічного форуму, який цьогоріч пройде під гаслом «Сучасне українське суспільство: у пошуках нових форм солідарності».

До участі у Форумі заявлено 165 доповідей, які репрезентують праці науковців-соціологів провідних університетів і наукових соціологічних осередків України, фахівців аналітичних центрів у вивченні громадської думки, практиків і представників громадських (недержавних) організацій, що займаються проблемами соціально-інституційного та структурного розвитку України.

Серед учасників Форуму - представники міжнародної соціологічної спільноти з Німеччини та Польщі.

Співорганізаторами Форуму є кафедра історії та теорії соціології Львівського національного університету імені Івана Франка, Соціологічна асоціація України та її Львівське обласне відділення, Наукова етносоціологічна школа професора Володимира Євтуха.

У рамках Форуму також відбудеться круглий стіл «Стратегії інтеграції переселенців до життєвого простору регіонів переміщення» і майстер-клас «Солідаризація суспільства: чи існують ефективні PR-стратегії?».

У майстер-класі візьмуть участь почесний професор у галузі зв'язків з громадськістю (PR) та комунікацій, віце-президент асоціації ректорів педагогічних університетів Європи (Франкфурт-на-Майні, Німеччина) Морітц Гунцінгер і головний виконавчий директор і видавець провідного світського журналу регіону Райн-Майн «TOP Magazin» Міхаель Руісс (Франкфурт-на-Майні, Німеччина).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: