На Львівщині стартував Кубок з вільної боротьби серед студентів університетів та академій

27-28 жовтня 2015 року у Палаці спорту Національного університету “Львівська політехніка” відбулись попередні зустрічі спортсменів в межах Кубку з вільної боротьби серед студентських команд вищих навчальних закладів III – IV рівнів акредитації.

До участі у змаганнях, які вже втретє організовуються Львівським обласним відділенням Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, заявились 8 команд ВНЗ ІІІ-ІV рівнів акредитації. Цього року за звання володаря кубку змагатимуться борцівські збірні Львівського національного медичного університету ім. Д.Галицького, Національного університету “Львівська політехніка”, Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, Львівського національного аграрного університету, Української академії друкарству, Національної академії сухопутних військ ім. гетьмана П.Сагайдачного, Львівського державного університету фізичної культури та Львівського національного університету ім. І.Франка. Порядок зустрічей визначався номером жереба для кожної команди, який вона утримує на загальному і відкритому жеребкуванні.

На відкритті змагань з вітальним словом до присутніх звернулися президент Львівського обласного осередку студентської спортивної спілки “Гарт” Богдан Юхницький, віце-президент федерації вільної боротьби Львівщини, голова ФСТ “Спартак” Віктор Первачук, начальник навчально-спортивного відділу Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН Ігор Вовк.

В межах кубку спортсмени вищих навчальних закладів змагаються між собою стінка на стінку у 8 вагових категоріях. Команди які наберуть найбільшу кількість очок змагатимуться за перехідний Кубок.

Перший тур змагань завершився із наступними результатами:

ЛНМУ ім. Д.Галицького – ЛНУ ім. І.Франка: 2-4;

НУ “Львівська політехніка” – Львівський державний університет фізичної культури: 4-4;

Львівський національний аграрний університет – Українська академія друкарства: 8-0;

ЛНМУ ім. Д.Галицького – НУ “Львівська політехніка”: 1-7;

Львівський державний університет безпеки життєдіяльності – Львівський державний університет фізичної культури: 1-6;

Українська академія друкарства – ЛНУ ім. І.Франка 1-6.

Другий тур поєдинків між командами відбудеться вже 3 листопада 2015 року у спортивному залі Львівського національного аграрного університету.

Львівське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: