Активіст «Варти 1» Ігор Зінкевич став депутатом Львівської міськради

Активіст ГО «Варта 1» та кандидат у мери Львова Ігор Зінкевич стане депутатом Львівської міськради нового скликання. Загалом партія «УКРОП» у ЛМР VII скликання матиме 5 депутатів.

Повідомляє Дивись.Інфо з посиланням на ZAXID.NET.

Окрім самого Зінкевича до Львівської міськради нового скликання від партії «УКРОП» проходять Ігор Телішевський, Богдан Гула, Іван Гринда та Любомир Босаневич. За попередніми підсумками виборів депутатів ЛМР, «УКРОП» став однією з 7 партій, які подолали виборчий бар'єр (отримав 5,87% голосів).

Сам Ігор Зінкевич дізнався про те, що став депутатом міськради від журналістів, тож був здивований. «Відмовлятися від мандату не буду - якщо мене вибрали, то, звісно, буду працювати для громади. Зокрема вирішувати проблеми безпеки міста – паркування, пішохідні переходи. Я чим займався, тим і буду займатися. «Варта» буде функціонувати як платформа для виявлення проблем та для винесення їх на рівень міської ради», – зазначив ZAXID.NET Зінкевич.

Він також повідомив, що залишиться працювати в штабі міського управління міліції, і візьме собі двох помічників - активіста Економічного бойкотного руху Олега Радика та засновницю «Варти 700» Наталю Шелестак, які працювали у його громадському виборчому штабі.

Ігор Зінкевич також був кандидатом у мери Львова (отримав 3,32%) і в депутати обласної ради (8,73%). На виборах депутатів міськради він отримав на окрузі 8,37% голосів і цього виявилося достатньо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: