Хлопця, який помер після удару на дискотеці на Львівщині, бив син колишнього міліціонера?

Є відео із камер спостереження, є десяток очевидців, які бачили цей удер, але міліція не може висунути підозру, молодому чоловікові, який вдарив 23-річного Ігоря, бо судмедексперти не вказали причину смерті хлопця.

– Десь було о пів на четверту ранку, у двері подзвонили. Я виглянула – міліція. Вже по обличчях правоохоронців зрозуміла, щось сталося, - розповідає мама загиблого Ігоря.

Тієї ночі Ігор відпочивав у одному із розважальних закладів міста Кам’янка-Бузька (Львівська область), де є камери відеонагляду. На них видно, як до Ігоря, котрий з кимось говорить підходить молодий чоловік і б’є в шию. Ймовірно, влучає у сонну артерію або кадик. Хлопець заточується, а за мить падає нерухомо.

Викликали «швидку», лікарі, які приїхали на місце подій за словами очевидців, стверджували, що хлопець мертвий, однак, не дочекавшись правоохоронців, нібито відвезли тіло у лікувальний заклад.

На час трагедії біля хлопця не було його товаришів. Однак згодом хлопці, переглянувши відео з камер спостереження, молодого чоловіка, який вдарив їхнього товариша, впізнали. Кажуть, це син колишнього міліціонера, який займався спортом і знає як бити.

- Він телефонував до нас близько першої ночі і стривожено попросив, щоб ми приїхали. Але дорогою у нас зламався автомобіль.. – каже товариш загиблого Ігоря.

Родина загиблого вимагає справедливого суду. Місцеві правоохоронці запевняють, що так і буде, от тільки висновків львівських судмедекспертів дочекаються, бо місцеві причину смерті встановити не змогли.

- Коли у свідоцтві про смерть буде вказано, наприклад, що смерть настала після нанесення удару в область шиї і це спричинило зупинку серця, то ми проведемо весь ряд заходів і та людина, яка нанесла удар, понесе відповідне покарання, - запевнив заступник керівника Кам’янко-Бузького райвідділу міліції Сергій Нестерук.

Джерело. Прес-Центр.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: