У Львові відбудеться всеукраїнський Форум ОСББ

26-27 лиcтопада у Львові відбудеться Шостий Всеукраїнський Форум об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ).

«Форум ОСББ уже став хорошою традицією і щороку збирає близько 120 голів ОСББ та управлінських компаній зі всієї України, представників місцевої влади та виконавчих органів, іноземних експертів в галузі житлового господарства та представників міжнародних організацій. Досвід п’яти попередніх Форумів довів, що платформа є ефективним інструментом для стимулювання змін в галузі житлового господарства», – відзначають організатори події.

Цього року ключовими темами для обговорення на Форумі будуть нові законодавчі реалії, перспективи розвитку управительських компаній, можливості впровадження енергоефективних заходів у будинках, а також перспективи спільного та відповідального управління малоквартирними будівлями в історичній частині міст.

«Форум ОСББ уже став традиційним заходом, проте щороку ми намагаємося додати щось нове, запропонувати учасникам свіжий формат заходу. Так, цього року, спільно з нашими партнерами, ми вирішили зробити акцент на практичній складовій роботи Форуму. Власне, у перший день заходу учасники матимуть можливість попрацювати у групах – обговорити ключові теми та напрацювати власні рекомендації щодо розвитку сфери. Другий день проходитиме у більш традиційному форматі конференції – ключові експерти та актори обговорюватимуть найбільш актуальні проблеми в руслі напрацьованих у групах результатів», – зазначає Назар Онуфрів, координатор проекту, Інститут міста.

Для участі у Форумі потрібно заповнити реєстраційну форму до 13 листопада: https://docs.google.com/forms/d/1KZdZKsAnQCU0S8lsTDUVxR_82VUqzjLeLetc2mzUm9g/viewform

Підтвердження реєстрації буде надіслано 17 листопада.

Контактна особа: Назар Онуфрів, Інститут міста, тел. 0322546081, [email protected]

Довідка

Організатори та партнери Форуму: Інститут міста, Львівська міська рада, Німецьке товариство міжнародного співробітництва (GIZ), Проект USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні», Міжнародна фінансова корпорація (IFC).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: