Центр розвитку туризму оголошує фотоконкурс з призами «Львів твоїми очима»

З 1 листопада 2015 року ЛКНП «Центр розвитку туризму м. Львова» проводить міжнародний конкурс фотографій «Львів твоїми очима». Конкурс є відкритим для усіх мешканців України та міжнародних гостей, яким виповнилось 18 років. Фотоконкурс надає можливість мешканцям та туристам Львова привідкрити красу Львова їхніми очима для інших відвідувачів та мешканців Львова, а також дасть змогу розповісти про Львів як новий туристичний напрям. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ЛМР.

Фотоконкурс надає змогу розширити фотоархів ЛКНП «Центру розвитку туризму м. Львова», фотографії якого використовуються для розміщення у щорічних публікаціях та друкованих виданнях. Проведення фотоконкурсу також дає змогу оновити базу даних фотографій, які будуть використані у друкованих рекламних матеріалах про Львів. Це чудово, коли фотографії робляться тими, хто закоханий у Львів!

Умови конкурсу

Конкурсні роботи приймають з 1 по 30 листопада 2015 року. Кожна фотографія має бути відповідною до однієї із запропонованих рубрик: гастрономія, віра та духовність, історія та архітектура, мистецтво та творчість, фестивалі та традиції, спорт та рекреація.

Онлайн-голосування буде тривати з 1 грудня до 31 грудня 2015 року. Усі, хто буде голосувати за кращі роботи, також мають змогу отримати призи. Усі призи надають львівські туристичні компанії.

Переможців буде оголошено 10 січня 2016 року.

Більш детальну інформацію про фотоконкурс Ви можете знайти за посиланням: http://www.touristinfo.lviv.ua/uk/events/news/?newsid=320

Партнерами фотоконкурсу є: Туроператор «Час на мандри»; Туроператор «Відвідай», Мистецьке Об'єднання «Дзиґа», Шевченківський гай, Художньо-меморіальний музей Леопольда Левицького; Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького; Театр імені Марії Заньковецької; Львівський драматичний театр ім. Лесі Українки; Інтерактивний музей Таємна аптека; Ресторан Імпровізацій Грушевський; Крамниця смачних сувенірів «Зелений дім»; Туроператор «Чудо Тур»; ГC «Львівський Туристичний Альянс»; Аквапарк «ПЛЯЖ».

Контакти: Стефанія дел Торсо (координатор фотконкурсу)

ЛКНП «Центр розвитку туризму м. Львова»

Львів, площа Ринок, 1 - 79006, Україна

тел/факс.: (+38) 032 2546084

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: