У Трускавці відкрили єдиний в Західній Україні дельфінарій

У курортному місті 31 жовтня офіційно відкрили єдиний на Західній Україні дельфінарій. Центр розваг та релаксації з перших днів свого буття став беззаперечною та унікальною родзинкою оздоровниці, до якої тепер   їхатимуть не тільки за цілющою водою «Нафтусею», але й дельфінотерапією та яскравими шоу із морськими тваринами.

Повідомляє Дивись.Інфо з посиланням на Трускавець-Медіа-інформ.

Виростав дельфінарій у Трускавці поступово. Приміщення спроектували так,  що  містить  два басейни: один – розрахований для показових виступів тварин – інший для плавання з дельфінами, пояснює співзасновник мережі дельфінаріїв «Оскар» Тарас Чекурда.

Так звана дельфінотерапія – стане своєрідною родзинкою,  як дельфінарію так і Трускавця – оскільки в оздоровницю приїжджає на лікування чимало діток хворих та аутизм та ДЦП. Оздоровити їх та зарядити позитивною енергетикою дельфіни уже  готові.

Наразі у трускавецькому дельфінарії прописалися 6 дельфінів та 3 морських котики.

На перспективу морську родину планують поповнити білими китами.

Щодо дельфінів, то три з них народилися у мережі «Оскар», ще троє свого часу працювали у Криму, звідки по договору відбули у Кирилівку. Коли Україна втратила Крим – власники дельфінарію вирішили не везти тварин на окуповану територію, а змінити місце їхньої прописки на Трускавець.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: