УКРОП у Львові створить юридичну службу допомоги громадським організаціям і волонтерам

Про це сьогодні, 2 листопада, під час прес-конференції на тему «УКРОП. Початок політичних репресій» сказав керівник УКРОПу Львівщини Ігор Телішевський, повідомляє кореспондент Дивись.Інфо.

За його словами, львівський обласний осередок «Українського об’єднання патріотів - УКРОП» створить юридичну службу, яка займатиметься захистом громадських та волонтерських організацій від можливого тиску з боку влади, це зумовлено подіями, що днями відбувались у Дніпропетровську, а саме затримання одного з лідерів УКРОПу Геннадія Корбана, обшуків в громадських приймальнях народних депутатів, офісах благодійних волонтерських організацій та їх квартирах.

«Ми занепокоєні подіями, які відбулись у Дніпропетровську і вважаємо це викликом для усіх, хто займається волонтерською діяльністю. Сьогодні ніхто з громадських організацій, які збирали кошти, обладнання чи провізію для української армії, не може бути застрахованим від політичних переслідувань. Тому ми створюємо юридичну службу, яка фахово допомагатиме громадським та волонтерським організаціям у разі вчинення з боку влади чи правоохоронних органів незаконних перевірок, тиску та всілякого роду провокацій», - сказав Ігор Телішевський.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: