Громадськість Львова підтримала Кошулинського (відео)

Сьогодні, 3 листопада, відбулись загальні збори Громадської ради при Львівській облдержадміністрації, на якій було прийняте рішення підтримати кандидатуру Руслана Кошулинського на посаду голови міста Львова у другому турі виборів, що відбудеться 15 листопада, повідомляє кореспондент Дивись.Інфо.

Громадська рада запросила обох кандидатів – чинного міського голову Андрія Садового та колишнього віце-спікера Верховної Ради Руслана Кошулинського – виступити для висвітлення та обговорення їхніх передвиборчих програм.

Після виступів кандидатів і їхніх відповідей на запитання із залу більшість членів Громадської ради – 52 людини – проголосували за підтримку Кошулинського на виборах міського голови Львова. Кандидатура Садового отримала чотири голоси.

У Резолюції, яку підписав Руслан Кошулинський із представниками Громадської ради при ЛОДА, зафіксовані зобов’язання, які бере на себе кандидат і які має виконати в разі свого обрання. Серед них, зокрема, ухвалення статуту міста, проведення аудиту міської ради, реорганізація виконавчих органів, залучення громадськості до контролю над чиновниками, запровадження електронного урядування.

Виборчу програму Руслана Кошулинського і Андрія Садового дивіться на – Дивись.Інфо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: