Кошулинський і Садовий зустрінуться на засіданні громадської ради при Львівській ОДА

3 листопада 2015 року, о 14.00 годині, в Палаці мистецтв, за адресою вул. Коперника 17, відбудуться Загальні збори Громадської ради при ЛОДА.

Громадська рада при ЛОДА розгляне питання про підтримку кандидатури на посаду Голови міста Львова, у другому турі виборів, що відбудуться 15 листопада 2015 року.

Громадська рада при ЛОДА запросила обох кандидатів (Садового А. І. та Кошулинського Р. В.) виступити для висвітлення та обговорення їхніх передвиборчих програм.

Громадська рада при ЛОДА має намір запропонувати нові програмні цілі для обох кандидатів, що зможуть позитивно та суттєво вплинути на розвиток Львова в майбутньому.

По результатах обговорення, буде прийнята Резолюція Громадської ради при ЛОДА щодо підтримки кандидатури на посаду Голови міста Львова у другому турі виборів, що відбудуться 15 листопада 2015 року.

"Свою згоду на участь у засіданні Громадської ради при ЛОДА у вівторок 3 листопада 2015 року дав пан Кошулинський Руслан Володимирович, а також представники пана Садового Андрія Івановича у телефонному режимі підтвердили участь чинного мера міста Львова у нашому засіданні", - йдеться у повідомленні.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: