Усі відкриті літні майданчики Львова мають бути демонтовані 1 листопада, - ЛМР

КП «Адміністративно-технічне управління» нагадує, що, згідно з ухвалою Львівської міської ради №2452 від 05.03.2009р. «Про затвердження Порядку отримання дозволів на встановлення відкритих літніх майданчиків у м. Львові біля об’єктів ресторанного господарства для здійснення підприємницької діяльності», усі відкриті літні майданчики (далі ВЛМ) повинні бути демонтовані 1 листопада 2015 року, у зв’язку із закінченням сезону. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ЛМР.

У разі невиконання умов даної ухвали, усі ВЛМ, не прибрані після 1 листопада, вважатимуться самовільно встановленими та підпадатимуть під штрафні санкції у розмірі від 850 до 1700 грн. Також ці об’єкти підлягатимуть примусовому демонтажу, який здійснюватиметься районними адміністраціями міста Львова та передбачатиме відшкодування власниками коштів, витрачених на ці роботи.

«З метою виявлення та усунення порушень, інженери КП «Адміністративно-технічне управління» уже розпочали обстеження. У разі встановлення фактів функціонування ВЛМ, суб’єктам господарювання будуть скеровуватися вимоги демонтувати майданчики власними силами. У випадку невиконання вимог, складатимуться адміністративні протоколи, із подальшим поінформуванням районних адміністрацій», - повідомила начальник відділу благоустрою Марина Кустова.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: