В УКУ стартувала перша в Україні Магістерська програма Управління неприбутковими організаціями

В Українському Католицькому Університеті стартувала єдина в Україні Магістерська програма Управління неприбутковими організаціями. Учасниками програми стали 29 представників громадського сектору з 16 міст України.Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ЛМР

«Кожна людина має ласку Божу – і це діамант. Тут, в середовищі Українського Католицького Університету, цей діамант шліфується. У цьому Університеті не боряться з корупцією, бо тут її немає», - звернувся з привітальним словом до учасників міський голова Львова Андрій Садовий.

Метою програми Управління неприбутковими організаціями є формувати лідерів та кваліфікованих менеджерів для неприбуткового сектору України, керуючись міжнародними стандартами управління та етики. Серед викладачів Програми – Ярослав Юрчишин, Вікторія Бриндза, Євген Глібовицький, Олександр Вінніков, Ірина Ключковська, Олександра Бакланова.

«Управління сьогодні – це управління в час стрімких змін. Бути біля штурвалу в цей період – це вести корабель під час бурі та шторму. Для цього потрібно мати великий досвід та глибокі знання в навігації. В цьому процесі важливим є вміння слухати навколишній світ та передбачати зміни. Наша програма допоможе вдосконалити вміння слухати, аналізувати та приймати рішення», - говорить Наталія Бордун, керівник Інституту лідерства та управління УКУ.

Студенти Програми – це керівники громадських та благодійних організацій в Україні. Програма Управління неприбутковими організаціями реалізується Інститутом лідерства та управляння УКУ вже 6 років поспіль і цього року вперше на Магістерському рівні.

Більше про Інститут лідерства та управління і навчальні програми на сайті: management.lviv.ua.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: