Львівські ультрас похвалилися трофеями після нападу на шведських фанатів

У мережі «Вконтакте» на сторінці однієї із фірм львівських ультрас під назвою «Bandersdadt» з'явилися фото після нападу на шведських фанів.

Фанати похвалилися відібраною у вболівальників зі Швеції клубною символікою, підписавши фото: «Частина подарунків від шведських гостей».

Ультрас не пояснили причин організованого нападу на шведських вболівальників. Однак однією з таких можуть бути ліві погляди, якими відомі ультрас «Мальме».

Нагадаємо, що ввечері 3 листопада за кілька годин до старту матчу Ліги чемпіонів «Шахтар» - «Мальме» у провулку Крива Липа в центрі Львова виникла масова бійка між фанатами.

Як повідомила ZAXID.NET речник львівської поліції Катерина Рибій, 50 невідомих у масках ввірвалися в один із закладів у провулку Крива Липа і напали на вболівальників «Мальме». Сутичка тривала недовго. Фани поламали меблі у пабі і нападники одразу ж розбіглися. На місце прибули працівники поліції та ДСО у повній амуніції, які оточили шведських уболівальників.

Як розповіли ZAXID.NET шведські журналісти, у зазначеному пабі не було ультрас «Мальме», а здебільшого - чоловіки середнього і старшого віку.

Ще одна сутичка між фанами відбулася напередодні, у ніч з 2 на 3 листопада, після чого один громадянин Швеції написав заяву про напад у центрі Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: