На матч Україна - Словенія ФФУ виділила для Львова вдвічі менше квитків

Федерація футболу України виділила Львову на поєдинок до Євро-2016 Україна -Словенія на 11,5 тис. квитків менше у порівнянні із попередніми матчами. Брак квитків спричинив у Львові масові протести і бійки. Зокрема, вболівальники другий день поспіль перекривали на знак протесту в'їзд до Львова.

Як повідомив ZAXID.NET голова Федерації футболу Львівщини Ярослав Грисьо, раніше ФФУ порівну розподіляла усю кількість квитків для продажу між касами стадіону «Арена Львів», Федерацією футболу Львівщини та партнерською компанією «УФІ». Кожен із партнерів ФФУ отримував однакову квоту на реалізацію квитків - по 11,5 тис.

Цього разу, розповів Ярослав Грисьо, Федерації футболу Львівщини виділили для реалізації лише 5 тис. квитків. Також раніше директор «Арени Львів» Денис Ринський повідомив, що ФФУ виділила для продажу у касах львівського стадіону лише 6,5 тис. квитків. Таким чином, Львів отримав на 11,5 тис. квитків менше для реалізації, ніж зазвичай.

«Як повідомили у ФФУ, решту квитків, які зазвичай отримувала Федерація футболу Львівщини, віддали на реалізацію в інші регіональні федерації. Ми свої квитки вже майже реалізували між районними федераціями футболу, членами Виконкому та місцевими футбольними клубами», - розповів Ярослав Грисьо.

Нагадаємо, 3 листопада перед матчем «Шахтар» – «Мальме» вболівальники перекривали в'їзд до Львова на знак протесту щодо припинення продажів квитків на матч Україна - Словенія, який стартував 2 листопада.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: