Переможці Кубку України 2015 року з кульової стрільби визначаться у Львові

3 листопада парадом учасників у спортивно-стрілецькому комплексі навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України розпочалися представницькі національні змагання з кульової стрільби з олімпійських вправ за програмою Кубка України 2015 року.

Захід проводиться Міністерством молоді та спорту України за сприяння управління молоді та спорту Львівської обласної державної адміністрації, Федерації стрільби України та Львівської обласної федерації стрілецького спорту.

В боротьбу за Кубок України вступили 220 атлетів, котрі представляють збірні команди 15 областей України ( в т.ч. представники Донеччини) та м. Києва.

Цьогорічний Кубок України є одним із етапів відбору до складу національної збірної команди України для участі в чемпіонаті Європи з кульової стрільби (22-28 лютого 2016року, м. Дьор, Угорщина).

Учасників змагань вітали заступник начальника управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації Оксана Вацеба; старший тренер збірної команди України Георгій Коновалюк, старший тренер збірної команди України, головний суддя змагань Степан Старінський; командувач парадом, Заслужений тренер України Денис Мустафаєв.

Початок змагань з 10.00 год.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: