Працівники КП «Адміністративно-технічне управління» відвідали еко-конференцію у Познані

З 27 по 30 жовтня в Познані (Польща) відбувалась міжнародна еко-виставка POL ECO SYSTEM 2015, присвячена інноваціям у сфері екології та благоустрою міст. КП «Адміністративно-технічне управління» представляли начальник відділу інновацій, програмного аналізу та програмування Василь Левчишин, начальник екологічного відділу Леся Угрин та експерт хімічної лабораторії Марія Божик. Загалом, участь у конференції взяло 18 делегатів від України. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ЛМР.

Еко-виставка у Познані цього року пройшла на якісно новому рівні, поєднуючи окремі експозиційні майданчики в одне виставкове поле. Об’єднавши чотири масштабні заходи, POL ECO SYSTEM 2015 стала найбільшою еко-подією у Польщі, присвяченою розробці інноваційних рішень для збереження довкілля та забезпечення сталого розвитку міст.

У рамках конференції українські делегати зустрілись із віце-президентом Познані Аркадіушом Стасіка та головою департаменту житлово-комунального господарства Мареком Коласінським, а також відвідали центральний офіс компанії AQUANET та очисні споруди із виробництва біогазу та когенерації.

В межах POL ECO SYSTEM 2015 була проведена нарада, з метою моніторингу діяльності проекту виробництва біогазу на спорудах очистки каналізаційних стоків у Львові та планування подальших спільних дій сторін-учасників.

На думку наших експертів, відвідання конференції стало цікавим та плідним для обох сторін та заклало основу до подальшого запровадження провідних європейських та світових інновацій у Львові.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: