У касах стадіону «Арена Львів» завершено продаж квитків на матч «Україна – Словенія»

Вчора, 3 листопада, завершено продаж квитків у касах стадіону «Арена Львів» на матч плей-офф кваліфікації Євро-2016 «Україна – Словенія», що пройде на головній львівській арені 14 листопада поточного року. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ЛМР

Федерацією футболу України під реалізацію стадіону «Арена Львів» було виділено близько 6,5 тисяч квитків. Усі квитки були реалізовані у касах стадіону протягом двох днів – 2 та 3 листопада. Квитки продавалися з 10 години 2 листопада. Згідно з правилами, встановленими Федерацією футболу України, кожен вболівальник міг отримати 4 квитки, особисто пред’явивши касиру свій паспорт.

«Я розумію обурення людей, які стоять годинами перед касою. Проте хочу зазначити, що ми чітко дотримувались механізму рівномірного продажу квитків – квитки продавались не більше, ніж 4 в одні руки. На жаль, стадіон має обмежену кількість посадкових місць на трибунах, тоді як охочих є у кілька разів більше. Тому маю велике прохання до всіх, хто шляхом підбурення активістів намагається блокувати дороги і вимагати відкриття кас – не робіть цього, адже квитків у касах стадіону немає!», – звернувся до вболівальників директор ДП «Арена Львів» Денис Ринський.

Нагадаємо, що матч «Україна – Словенія» пройде на стадіоні «Арена Львів» 14 листопада о 19.00 год. Перемога у цьому матчі дозволить Національній збірній Україні з футболу вийти у фінальну частину Євро-2016.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: