У Львові прощались з трагічно загиблим на сході України викладачем Володимиром Трушем (відео)

Сьогодні, 4 листопада, у Львові прощались з трагічно загиблим на Сході України викладачем Володимиром Трушем, повідомляє кореспондент Дивись.Інфо.

Після заупокійної літургії, пішою ходою похоронна процесія пройшла від Церкви св. Анни до головного корпусу Львівського національного університету імені Івана Франка, де о 15.00 год. відбулось прощання загиблого Героя України Володимира Труша з Університетом, в якому він навчався і працював.

Нагадаємо, що в суботу, 31 жовтня, близько десятої ранку в районі Авдіївки Донецької області загинув старший викладач факультету культури і мистецтв Львівського національного університету імені Івана Франка, випускник філологічного факультету Володимир Труш.

Він підірвався на міні біля Авдіївки разом із бойовим товаришем Віталієм Кравченком, перед тим командиром роти, а віднедавна заступником комбата.

Володимир Труш загинув на місці. Його товариш Віталій Кравченко, з яким він підірвався на розтяжці, помер вже по дорозі до лікарні.

Володимир Васильович Труш закінчив філологічний факультет Львівського національного університету імені Івана Франка у 2000 році. В період з 2000 по 2002 рр. – був старшим лаборантом кафедри бібліотекознавства і бібліографії; з 2000 по 2004 рр. навчався в аспірантурі.

У період з 2001 по 2002 рр. обіймав посаду заступника декана філологічного факультету, а з 2003 по 2006 рр. був заступником декана факультету культури і мистецтв.

Додамо, що завтра поховають ще одного загиблого військового Віталія Кравченка (18 травня 1976 — 31 жовтня 2015). Похорон заступника командира 2 батальйону 53 механізованої бригади Віталія Кравченка відбудеться у Раві-Руській.

Віталій Кравченко був капітаном, заступником командира 2-го механізованого батальйону 53-ї окремої бригади. Мешкав на Львівщині, у Раві-Руській. За фахом - військовий. У серпні 2014 року Віталій Кравченко добровільно зголосився на мобілізацію. Після року служби погодився залишитись в АТО ще на півроку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: