Васюник голосуватиме за Кошулинського

15 листопада цього року завершиться марафон виборів нового міського голови Львова. У другому турі львів’яни будуть вибирати між Андрієм Садовим, котрий вже два терміни підряд керував нашим містом, та Русланом Кошулинським. Львову потрібні зміни! Про це у Фейсбуці пише Ігор Васюник.

"Зміни в промисловій, інвестиційній, транспортній політиці, якісне управління комунальним господарством та власністю громади, демонополізація ринку закупівель та послуг за рахунок міського бюджету. Для цього потрібна заміна управлінської команди на нову, прозора та чесна бюджетна і кадрова стратегія розвитку міської влади.

Львову потрібний якісно інший інвестиційний, духовний та культурний клімат. Ми маємо всі шанси стати фінансовим та промисловим центром Східної Європи, а йдемо лише дорогою розвитку барів та ресторанів, підтримки примітивної поп-культури, занедбуючи наші християнські, духовні та національні цінності.

15 листопада львів’ян прийдуть на дільниці, щоб зробити свій вибір!

Особисто я голосуватиму за Руслана Кошулинського, бо глибоко переконаний, що Львову потрібні зміни. А без зміни чиновників у Ратуші їх не буде. Новий міський голова однозначно творитиме зміни у Львові.

Для мене особисто – цей вибір очевидний. Вибір за кожним з Вас, адже Львів – Твій!", - написав Ігор Васюник.

https://www.facebook.com/ihor.vasiunyk/posts/793573140764511

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: