«Фальшиводипломника» Огуру звільнили під амністію

Вчора Галицьким районним судом Львова завершено розгляд кримінальної справи по обвинуваченню колишнього начальника управління відділу освіти Львівської міського ради за використання ним підробленого диплома про вищу освіту.

Як повідомили в прокуратурі Львова, судом винесено постанову про звільнення від кримінальної відповідальності підсудного на підставі Закону України «Про амністію у 2011 році» згідно з поданою ним заявою про амністію.

Нагадаємо, що посадовця обвинувачували у тому, що з метою підтвердження неіснуючого факту навчання у Львівському державному університеті ім. Івана Франка та з метою здобуття вищої освіти за рівнем магістра у одному з вузів Львова, подав до останнього завідомо підроблений диплом спеціаліста про закінчення ним навчання у ЛДУ ім. Івана Франка.

В подальшому, той же підроблений диплом посадовець використав з метою працевлаштування на керівних посадах управління освіти Львівської міської ради. Органом досудового слідства за вказані дії колишній керівник управління освіти Львівської міської ради притягувався до відповідальності за ч.3 ст. 358 КК України – використання завідомо підробленого документу.

Львівський портал

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: