Львівська залізниця завершує підготовку до зими

На Львівській магістралі завершують підготовку до роботи у зимовий період. До сезону залізничники уже підготували пасажирські вагони, а також забезпечили їх півторамісячною нормою вугілля. На станціях і вокзалах працюють системи опалення та обігріву. Продовжується постачання на залізницю зимового одягу та спецвзуття. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба Львівської залізниці.

Також, готуючись до холодів, залізничники перевірили 94 котельні, зремонтували та утеплили майже 4 тисячі дверей та вікон, 19 тис кВ.м покрівель, 20 теплових завіс та 117 систем вентиляції. До зими зремонтували та налагодили понад 30 км теплових мереж та паропроводів, 760 км мереж водопостачання та водовідведення, проведено підготовку електричних мереж,.

До боротьби зі снігом готові стати 23 снігоочищувачі та 13 спеціалізованих машин СМ-2. На коліях Львівської магістралі підготували до зими 706 стрілочних переводів, обладнаних пневмообдувкою та 1027 переводів – електрообігрівом.

До роботи взимку на магістралі вперше стануть 1492 залізничника. Вони пройшли спеціальну підготовку та навчання, склали іспити. Закріплені за ними старші колеги-наставники допомагатимуть порадами, а «першозимники» працюватимуть увесь сезон під пильним наглядом і отримуватимуть додаткові інструктажі.

Триває підготовка до зими тягового рухомого складу – до роботи мають стати 99 тепловозів та 205 електровозів. До 11 листопада комісійний огляд завершиться.

Завершено також підготовку моторвагонного рухомого складу для організації приміських пасажирських перевезень. Підготували 154 секції електропоїздів, 38 дизель-поїздів та рейковий автобус.

Нагадаємо, підрозділи пасажирського господарства Львівської магістралі для роботи під час зимового сезону готують 656 пасажирських вагонів, 545 із них – із комбінованим опаленням. Потяги відповідно до потреби забезпечені знімними інвентарем.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: