Слідчі хочуть зам’яти справу мародерства Владіслава Левицького

Сьогодні, 5 листопада, в Галицькому районному суді відбулось судове засідання, у якому розглядалась скарга батьків загиблого Владіслава Левицького про припинення розслідування мародерства та вбивства її сина, повідомляє кореспондент Дивись.Інфо.

За словами прокурора відділу процесуального керівництва прокуратури Львівської області Ботрука Назара, справу призупинили у зв'язку з розшуком одного з підозрюваних.

«Справу відкрили за фактом викрадення особистих речей під час ДТП, одним з учасників якого був загиблий Левицький. Справу призупинили у зв'язку з розшуку одного із підозрюваних. На даний час предметом розгляду судового впровадження були оскаржені зупинення слідства суду. Рішення суді це відновлення слідства і 9 листопада нам скажуть повне рішення суді», - сказав прокурор справи.

Батьки загиблого додали, що скаргу задовольнили частково.

«Ми самі знайшли свідків і викрадений ноутбук та золоті прикраси, був підозрюваний який зізнався що викрав особисті речі Владіслава, але його відпустили в нестачі доказів», - сказали батьки загиблого.

Батько Владіслава Левицького додав, що вже 5 слідчий в справі міняється, вони хочуть цю справу зам'яти.

Додамо, що справу вели в закритому судовому засіданні від преси і вільних слухачів, з метою нерозголошення таємниці досудового слідства, хоча батьки наголошували аби преса залишилась.

Справу скерували для відновлення слідства, повне рішення ухвали сповістять 9 листопада.

Нагадаємо, внаслідок ДТП 2 липня загинув 30-річний водій “Toyota Corolla”, український співак Владислав Левицький. Від отриманих травм також померли двоє пасажирок цього авто – 7-річна дівчинка та її 33-річна мама – сестра – Левицького.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: